HUMMEL

Hummel ble grunnlagt i 1923, og er et dansk sko- og sportsklær merke med dype røtter i fotball og håndball.
Hummel er et av de eldste, mest dedikerte lagsportermerkene i bransjen, og våre ikoniske chevrons har alltid fungert som et symbol på hvordan vi liker å gjøre ting litt annerledes – alltid med en vri og en hel del karakter. Verdier som gjelder for selskapets mange sponsorer rundt om i verden.

ASSIST

Hydro Sport, Rosenborgklinikken og Norges Fotballforbund bestemte for å gå sammen om å lage verdens beste ispose, etter at en kjemiker fant ut at man kunne blande vann med ammoniumnitrat for å få en kuldereaksjon, helt tilbake i 1991. I 2008 ble Hydro sport skilt ut og produktene videreutviklet, da med helt nytt sortiment og under nytt varemerke – Assist. Assist tilyr en rekke produkter innen sportsmedisin. Isposer, førstehjelpsmapper, sportstape m.m. og du kan finne våre produkter i rekke sportsbutikker i Norge.

CEP

Hvert vellykket produkt er født etter mange års utvikling, en langsiktig tilnærming og viktigst, en visjon. I CEP sitt tilfelle er det effekten av medisinsk kompresjon, noe som også er gunstig for idrettsutøvere. Men hvordan kan du bruke denne teknologien i et sportsprodukt? CEP sin suksess er forankret i morselskapet medi, som har produsert høykvalitets medisinske kompresjonsprodukter på sitt sted i Bayreuth, Tyskland siden 1951. Det første trinnet var å teste litt rundt. Det tok ni måneder å sette medisinske strikkemaskiner slik at de kunne møte alle kravene til produksjon. Trikset var å inkorporere en polstret fotseksjon som i en sportssokk, men likevel beholde den nøyaktig definerte kompresjonsprofilen til en medisinsk strømpe. Idrettsutøvere så grundig testet produktene.