Lørdag 25. januar fikk vi den triste beskjeden om at du var gått bort, Bjarne. Det gikk så altfor fort og det var så altfor tidlig.

I nesten tjue år har vi kjent deg som en omsorgsfull og god kollega. På varme sommerdager kom du ofte med is til oss alle, og når du kjøpte smultringer delte du med oss. Om onsdagene var det ofte du som sto for vaffelstekingen til lunsjen.

Du gjorde det du ble satt til; kjørte truck, løftet tunge kartonger og pakket førstehjelpsmapper. Stort og smått. Men mest av alt var du en kløpper på isposeproduksjonen. Ingen kan pakke isposer som du kunne, Bjarne. Det hadde du teken på!

Som fortallinteressert var du med i de mange fotballdiskusjonene, som her på huset kan være ganske høylytte ettersom alle holder med hvert sitt lag. Men du holdt på ditt; Leeds er best, og Bayern Munchen selvfølgelig.

Du var glad i familien din, men mest av alt var du opptatt av og kry av onkelbarna Gabrielle og Wilhelm. De koste seg sammen med deg, og du skjemte dem nok litt bort, med glede. Barnetekke hadde du, Bjarne.

Feriene brukte du på Kielbåten og i Tyskland. Det gledet du deg alltid til, og da du kom hjem fortalte du om hvor fint du hadde hatt det.

Da du var syk kom du ofte innom til oss på jobben og fortalte om hvordan det gikk med deg og behandlingen. Det var ikke alltid vi måtte si så mye, du ville bare være her med oss. Vi er glad for at vi kunne støtte deg, og at det kanskje hjalp deg litt.

En plass står tom her nå, og vi savner deg. Hvil i fred, Bjarne.

Hilsen alle dine kollegaer i AssistCo.